Wat is leuke babykleding voor jongens?

babykleding jongens

Je wilt je baby natuurlijk altijd leuke kleding aan geven, maar soms is het nog best lastig om leuke kleding te vinden. Je hebt vaak veel dezelfde soorten kleding, maar soms wil je wel eens wat anders dan dat je normaal gesproken voor je kind koopt. In dit artikel geef ik je wat inspiratie van opvallende en leuke babykleding jongens.

babykleding jongens

Sweatbroekje met gestreept shirt

Je ziet vaak sweatbroekjes bij jongens baby’s. Dit komt doordat het er ten eerste leuk uitziet, maar het ook nog eens erg comfortabel zit voor je kind. Baby’s kruipen en bewegen erg veel en het is dus zeker van belang dat kleding comfortabel voor ze zit zodat ze goed kunnen bewegen. Je hebt veel verschillende soorten broekjes. Als je meer op wilt vallen kun je een felle kleur sweatbroekje aanschaffen. De broek ziet er dan al heel anders uit dan wanneer je hem in een neutrale kleur zou uitkiezen. De felle broek kun je goed combineren met een shirt met een gestreepte print erop. Het is dan leuk als de kleur van het broekje terug komt in de strepen van het shirt. Als je bijvoorbeeld een neongroen broekje aanschaft is een shirt met neongroene- en witte strepen er bijpassend.

Boxpakje met print

Ook de boxpakjes zien er vaak hetzelfde uit. Het is leuk om een mooi printje op het pakje te hebben. Zo ziet het er leuker en meer uniek uit. Er bestaan veel verschillende soorten printjes dus er is keus genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een printje van verschillende soorten autootjes of dieren uit de jungle. Als je verschillende boxpakjes hebt met andere printjes zien mensen ook duidelijk dat je kindje een andere outfit aan heeft. Wanneer je een neutrale kleur boxpakje hebt zoals een witte en een beige zullen mensen dit veel minder snel opmerken, omdat deze kleuren niet zo erg opvallen en dus ook minder goed blijven hangen bij andere mensen.

Met dit artikel hoop ik je voldoende geïnspireerd te hebben op het gebied van unieke babykleding voor jongens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *