Waar let je op bij het kopen van babykleding

Tegenwoordig is er zoveel leuke babykleding te koop en natuurlijk wil je dat je baby er leuk en hip uitziet. Bij het kopen van kleertjes zijn er een paar dingen waar je op kan letten. Koop een paar rompertjes zonder opdruk. Vaak zijn babykleertjes licht van kleur en een opdruk schijnt dan al snel door de bovenkleding heen. Een baby houdt er niet van als er kleding over het hoofdje wordt uitgetrokken. Een overslag romper of truitje is daarvoor de ideale oplossing. Deze zijn in allerlei leuke designs of kleuren te verkrijgen. 

Boxpakjes of kruippakjes

De eerste paar maanden ligt je baby nog veel in de box of in het bedje. Wat dan erg comfortabel is, is  een boxpakje ook wel kruippakje genoemd. Hierin kunnen ze lekker vrij bewegen en ligt ook erg comfortabel. Wat van te voren ook erg belangrijk is, is dat je de kleertjes die je zelf hebt gekocht of gekregen van te voren wast. In nieuwe babykleding is tijdens het productieproces bepaalde stoffen komen te zitten die de huid van de baby kunnen irriteren. Na eenmaal wassen is dit weg.

Hippe kinderkleding

Oudere kinderen krijgen steeds meer hun eigen voorkeur van bepaalde kledingstijl. Ze gaan hun eigen smaak ontwikkelen en op een gegeven moment heb je als ouder niet meer volledig in de hand wat ze aantrekken. Gelukkig zijn er heel veel kindermerkkleding waarin je kind zich lekker kan voelen. Ook oudere kinderen willen zich lekker kunnen bewegen in kleren die ze aantrekken. De jogging jeans is nu erg in opmars. Deze is lekker zacht en zit erg comfortabel. Met de stoere look van een jeans past dit bij elke outfit. Dit kan door zowel jongens als meisjes worden gedragen. De jogging jeans is er al vanaf maatje 92 tot en met maat 176.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *