Tips over kids

Voordelen van een zwangerschap kalender

In een zwangerschap kalender krijg je per week of per maand te zien wat jij en je baby ondergaan tijdens de ontwikkeling. De gedurende 40 weken kun je dat zien. 

Baby

Een zwangerschap kalender

Voor elk persoon is een zwangerschap anders. Elke vrouw ervaart het anders en loopt het proces anders. In de zwangerschap kalender zie je het proces van embryo naar foetus en de veranderingen die er ontstaan. Het is in het algemeen geschetst van de fases die je doormaakt maar uiteraard is het bij iedereen anders. Er bestaan ook zwangerschapskalender voor mannen. Niet alleen een vrouw heeft te maken met de zwangerschap maar ook de man, zoals de financiële zaken en praktische zaken. Vaders raken steeds meer betrokken met de zwangerschap en de opvoeding van het kind.Ook lees je in de zwangerschapskalender waar je rekening mee moet houden en wat je moet doen. Dit is handig voor als je voor het eerst een kind krijgt en je niet weet wat je moet doen en hoe de ontwikkeling gaat.

Tips over zwnger zijn

Als vrouw moet je met veel dingen rekening houden als je zwanger bent. Zoals je voeding en je gezondheid is ook erg belangrijk. Je mag geen alcohol drinken en je moet erop letten dat je niet te veel ongezond eet. Het kan effect hebben op je baby en de geboorte. Ook moet je als vrouw niet te veel stress hebben, want dat heeft ook effect op de baby en op de moeder.