Het is weer tijd om naar school te gaan!

We hebben even een rare periode met veel vrij en een welverdiende vakantie eenmaal achter de rug, wat betekent dat de scholen weer gaan beginnen! De kinderen mogen weer naar school en hun vriendjes weer allemaal zien en spreken. Vanuit de scholen zal er rekening worden gehouden met de maatregelen en leren de kinderen de basisregels, bijvoorbeeld dat zij goed hun handen zullen moeten wassen. Echter komt er nog veel meer bij kijken nu de scholen weer gaan beginnen. Hoe ga je naar school, mag je jouw kind nog wel afzetten en wat is nu het beste vervoersmiddel om te gebruiken bij het afzetten van je kinderen? In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Mag ik mijn kind nog afzetten op school?

Doordat vele scholen en gemeenten hun eigen aangescherpte regels mogen bepalen op de basisscholen, kan het voor jou als ouder soms nog wel eens lastig zijn om te weten wat nu wel en niet mag. Wanneer je graag je kind wilt afzetten bij school, is het ook alleen mogelijk om alleen je kind af te zetten. Je zult niet met je kind mee naar binnen mogen lopen, om zo het fysieke contact tussen ouders en leerkrachten zoveel mogelijk te beperken. Online en telefonisch zul je door de leerkrachten op de hoogte gehouden worden met informatie.

Ook wanneer je de kinderen met de fiets wilt afzetten, zul je jezelf aan de regels moeten houden. Wanneer de kinderen een eigen fiets hebben, kunnen ze gemakkelijk het laatste stuk zelf fietsen. Echter wanneer je beschikt over een mamafiets met kinderzitjes, zul je snel moeten schakelen om vervolgens weer snel richting huis te fietsen!

Je kinderen veilig en snel wegbrengen met de elektrische mamafiets!

Wanneer je jouw kinderen graag weg wilt brengen naar school, biedt de elektrische mamafiets een perfecte oplossing voor je! Wanneer je een of meerdere kinderen wilt vervoeren met een reguliere fiets, zul je zelf erg veel kracht moeten zetten. Met een elektrische mamafiets beschik je over vele extra voordelen, waardoor je bijvoorbeeld over veel meer ruimte beschikt.

De elektrische mamafiets beschikt over een elektrische motor, die tijdens het fietsen de banden aandrijft. Zelf zul je weinig kracht hoeven te zetten en rijdt je dus ook een stuk veiliger, omdat je ook veel kunt vertrouwen op de elektrische motor. De kinderen kun je snel en veilig wegbrengen naar school, waarna jij in een goed tempo door kunt fietsen naar je werk, ideaal dus!