goedkope en goede luiers

luiers

In de eerste levensjaren van jouw kind, kun je als ouder een vermogen kwijt zijn aan luiers. Zeker wanneer je meerdere jonge kinderen hebt, is het belangrijk om een kritisch naar deze kosten te kijken. Hoe kun je besparen op deze kostenpost, maar wel zo dat het niet ten koste gaat van de kwaliteit? In dit blogartikel lees je wat de beste en goedkoopste opties zijn als het gaat om luiers.

luiers

Kijk online bij de consumentenbond

A-merken beloven altijd, en veelal met succes, wonderen als het gaat om het opvangen van plas, droge nachten en meer. Toch hoef je zeker niet de hoofdprijs te betalen om jouw baby droog de nacht door te halen. Een slimme manier om voordelige alternatieven te vinden, is door bij de consumentenbond te kijken. Zij voeren onder meer kwaliteitstesten uit en doen onderzoek naar de bevindingen en ervaringen van gebruikers. Zo kan een B-merk net zo goed uit de test komen. Door te kiezen voor een goed B-merk kun je heel wat kosten besparen.

Kies voor de wasbare variant

Denk je hierbij gelijk al aan oude doeken en grote veiligheidsspelden? Wasbare pampers zijn hun tijd al ver vooruit. Je kunt eenvoudige varianten kopen die gewoon in de vorm van een normale pamper zijn. Deze kun je door middel van wasbare onderleggers eenvoudiger hergebruiken en ook het wassen is helemaal niet meer moeilijk dankzij de wasmachine. Dese wasbare varianten zijn qua aankoop wel een stukje duurder, maar je doet hier dan ook ontzettend lang mee. Deze eenmalige aankoop weegt zeker op tegen het herhaaldelijk aankopen van nieuwe wegwerpluiers.

Als kersverse ouder wil je natuurlijk het beste voor jouw kindje. Gelukkig hoeft dit op het gebied van luiers niet ten koste te gaan van jouw budget. Je koopt natuurlijk liever een nieuw kledingsetje, knuffel of voorleesboek voor jouw baby, dan dat je dit geld moet gebruiken voor de pampers. Door kwalitatieve B-merken te kiezen en wasbare alternatieve te gebruiken, kun je deze jonge kindertijd een stuk rendabeler beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *